REA!!!!


Prövade ut lite hockeygrejer till hösten...

Ska alltid ha med Simon när jag handlar

HEEJ BLOGGEN!!!! Idag var jag och Simon i Barkarby outlet och köpte en mobil till mig, fick lite födelsedagspengar av mappa till det. Så jag hade lite cash, och skulle ta resten på kortet. Men deras datasystem var helt nere, så de kunde inte ta kort... Och de försökte få igång det aslänge, tillslut prutade Simon ner det så att jag bara betalade med cashen, typ hundra spänn billigare. Snål-ove hoppar av upphetsning, SWEET!


En sån, för den som bryr sig. PUSS!

Sommarprat


Vill rita och pyssla, blir helt galen av att vara inlåst i en liten box. Vill kunna gå ut i skogen och hämta en pinne och gå hem och måla den röd, om jag vill.

Lyssnar på sommarprat med Underbaraclara i mitt lilla kök (slash vardagsrum slash sovrum slash walk in closet, fast just nu ere ett kök), mysigt!

Bob Dylan - The Times They Are A-Changin'

Från helgen


Foo Fighters med Simon, vi såg inte så mycket av scenen, så det blev bara en bild på MOI :)

Midsommar spenderades på Yxlan med Simon och hans kompisar, vi spelade boule och åt och drack, sen sov vi. Sen spelade vi brännboll. Så var det en massa barn där som kallade mig för mamma, och de tvingade oss att bära omkring på dem. Och en av barnen frågade massa frågor, typ "har du bh?" "gillar du dödskallar?" "vilken gata bor du på?" ...Borde jag vara orolig att hon söker upp mig?

Har en lucka här...

Alltid när jag och Elin ska träffas så blir det uppskjutet flera veckor fram, för vi är busy women med otroligt omatchande scheman ;) Har en lucka 4e oktober 2015, passar det dig Elin?


Jag och finaste Elin på Melanders för några helger sen

Compact

Nu har jag städat min lilla lägenhet! Fördelen med att bara bo i ett rum är att det går asfort att städa, och så kan man ju sitta på sängen och spegla sig i micron, man behöver inte ens gå in i badrummet för att klämma finnar, ljuva dagar!

Nu ska jag välja nagellack.. Turkost, rosa eller rött?

:-*

Fick biljetter till Foo-Fighers av Simon i 20-årspresent, hur awesome? ASAawesome!
Smell ya lateeeeeeeeeeeeeerr

Till er

som inte heller kan sova


My lunch, rest in peace

Var jättehungrig. Hade ett paket nudlar kvar. Kokade. Hällde ut vattnet. Tappade alla nudlar i vasken. Jaa...

Venedig


Venedig med la familia, 2010.

Give me some sugar honey

Behöver socker eller honung till salladsdressingen, orkar inte handla igen. Igår gjorde jag dressing av bara olja och en asfet vitlöksklyfta och lite kryddor, smakade ju såklart skit. Asså vitlöksklyftan var typ som en pingisboll, hur dum är jag? Är dömd att laga äcklig mat till mig själv och dö av vitlöksförgiftning i min ensamhet :(


Welcome home

Flyttade hemifrån i lördags kväll. Mamma, pappa och bror hjälpte till att frakta över alla saker, mamma dammsög lite åt mig, sen lämnade de mig ensam. Kändes konstigt och ensamt, jag har alltid trott att jag äger på att vara ensam och gå omkring och prata för mig själv och vara creepy. Men icke! Fick panik över hur ensamt och ohemma det kändes och dammsög varenda millimeter, sedan uppfann jag en golvmopp (för det fanns ju ingen) och moppade och torkade av EVERY SURFACE!!! Blev helt ofräsch och tog en dusch. Men, jag hade visst glömt att packa med en handduk...Tur att det fanns toapapper.

Nattliga funderingar

I en perfekt värld skulle man kunna använda msn-smileys i sms, såna man lägger in själv, som inte går att översätta till någon slags kolon-parantes-smiley. Ingen skulle ju fatta om man bara skrev samma tecken, typ "hur mår du? ;:M" Hade varit så mycket mer roligt och varierande än :) och :D och :( iallafall.

Eller? Det kanske redan går? Det kanske bara är jag som inte direkt ligger i framkant på mobilfronten, min mobil är ju typ 100 år och självdör lite när den vill.Ååååh godnatt!
;:M

Det värsta med sommaren

Är att få myggbett på fötterna. Ovansidan av fötterna och fotknölarna. Finns ingen värre kroppsdel att ha myggbett på.

Jag råkar ha tre på varje fot, FYI.Har dock ett tips; klia med en frottéhandduk. Jag vet, låter aslame men förbaskat skönt!!!!!!

Har just...

...Vikt ihop min allra första flyttkartong. Kan sammanfatta det hela med ett citat av Mia Skäringer från solsidan; Det här var ju fan värre än högskoleprovet!

Det var svårt.

Flyttar till Bergshamra över sommaren, ska hyra en liten studentlägenhet där. Och då tänker man ju "Behöver man flyttkartonger för två månader?" Svaret är ja!? Im a material girl. Nemmen, min hyresvärd är vegan, så vissa kökspryttlar får jag ta med själv, för hennes får bara användas till veganiska saker. Fast det gör ingenting, jag är bara glad att jag får bo där ju. Det känns ju mycket mer spännande och "på riktigt" när man ska ha EGNA prylar. Det måste ju vara på riktigt bahh.

RSS 2.0